Typexempel parhus i Nybro
|

Intresseanmälan hyra/köpa bostad i Grönhögen

Nära Ölands sydspets ligger Grönhögen. Här bor vi granne med maten och naturen. Här finns en fantastisk natur, oändliga vandringsmöjligheter, välkomnade människor – byarna på södra Öland har den gammaldags trygga bykänsla som gått förlorad på så många håll i Sverige. Det som finns här är unikt. Världsarvet och alvaret. Naturen i sin nakna skönhet. Evigheten och vidderna, en förunderlig utsikt som sträcker sig så långt ögat når. Tystnaden mitt ute på alvaret eller lugnet i Ottenbylund. Blåsten och vita gäss på havet. En ständigt varierande skönhet. Den perfekta grogrunden för kreativitet, vare sig du är konstnär eller IT-geni. En självklar plats för återhämtning och komma ikapp sig själv. Här finns året runt ICA-butik, golfbana samt oändliga möjligheter för fågelskådare.

Två intresseformulär för att sondera läget för att hyra/köpa bostad i Grönhögen:

Köpa bostad i Grönhögen?

Markägaren sonderar intresset för bostadsrätt, tomt eller eget hus på Ventlinge 7:91 (gamla fotbollsplanen, norr om Medborgarhuset). Anmäl intresse i formuläret. Nästa steg är infomöte där olika alternativ presenteras lite djupare.

https://forms.gle/V9cvkQUv9fb8W7fr7

Hyresrätt i markplan, Grönhögen – intresse?

Önskemål om marklägenheter kommer ofta på tal. Det är en boendeform som fungerar för alla åldrar. Markplan är att föredra för både seniorer och barnfamiljer. En inventering av intresse görs nu för hyresrätter i markplan (november 2023). Med ett aktuellt underlag kan byggplaner anpassas efter faktisk efterfrågan. Det är flera detaljplaner på gång i Grönhögen. Anmäl intresse i formuläret.

https://forms.gle/oWYVftnSobFU57oQ9

Bilderna är typexempel för lägenheter i markplan. På bollplanen planeras även för tomter och fristående hus.

Dela gärna. Det kan vara folk som redan bor här som vill flytta, likaväl som folk som vill flytta hit. Kanske någon du känner?

Följ via epost - alla inlägg

Similar Posts