Ljudboken Livs Levande Eva 2006

Livs Levande Eva
© 2006 Eva Dillner
Förlag Divine Design
Ljudbok 8 timmar
ISBN 978-91-976309-0-0

När det var dags att göra ljudböcker, blev den första på svenska. Inspelad i nuet, i flödet, som om du vore med på ett enda långt Eva Party, får du följa med i funderingar, meditationer och berättelser ur Evas liv.

Inspirationen tändes en julikväll 2005.
– Du har en underbar röst, sa mannen med de blå ögonen. Varför gör du inte ljudböcker?

Livs Levande Eva är ett smakprov på Eva Dillners livskunskap. Här talar hon fritt från hjärtat, i nuet, i flödet, utan manus. Eva varvar information och berättelser med övningar och delar med sig hur du kan leva i livets flöde och ta fram det som finns inom dig.

Att lyssna till Livs Levande Eva är lika levande som titeln inbjuder!

“Eva Dillner inspirerade mig att våga språnget ut i det okända och ta steget till att börja författa. Just att släppa taget, våga språnget och följa livsflödet, är det som Eva genom självvunnen insikt inspirerar oss att göra. Och hon gör det enkelt och naturligt, precis som det är att lyssna till Evas röst, som om du sitter intill henne i soffan medan hon passionerat delar med sig av livets sinnliga och spännande väg. En väg som finns tillgänglig för oss alla! Med sina ljudböcker gör Eva det nu ännu enklare för dig – bara lyssna och följ flödet.”
Karin Swanström
författare, konstnär och dansinspiratör
www.karinswanstrom.com

Media

Bok i MP3 format Mitt i Sveriges Radio P4 Jönköping 8/30/2006
Följ din magkänsla Mitt i Sveriges Radio P4 Jönköping 8/31/2006
  • Eva Dillner ger ut en ljudbok Vimmerby Tidning 8/21/2006
  • Eva från Eksjö bryter ny mark Smålandstidningen 8/15/2006
  • Recension Livs Levande Eva LEVA nr 10 2006

Lyssna GRATIS till ett kapitel av LIVS LEVANDE EVA direkt på nätet i din dator. Det är inte svårare än att stoppa in en CD eller DVD skiva i datorn – den vet hur den ska göra så att du slipper vara tekniksnille. Du kan sänka och höja ljudet, spola fram och tillbaka precis som vanligt.

Livs Levande Eva kapitel 4

Innehåll

  • 1 (62:34) Inre vägledning, livets flöde, kilprincipen, att komma igång, livskriser öppnar för förändring, någon dag – gör det nu, livsuppgift, sanningen med stort S, det okända, följ intuitionen, graalen och Indiana Jones, avslappning och meditation, kort bakgrund om Eva Dillner.
  • 2 (65:23) Tag fram DET som finns inom dig, livsuppgift, den konstnärliga svetsaren, våra sinnen visar vägen, inre resa till dofter, smaker, känslor, visioner och ljud.
  • 3 (63:46) Meditation i Ton, Hmmm…, HU-sång, andnings och rörelse övningar.
  • 4 (68:10) Processen är levande, spänningen lättade när jag skrev, känslor och kreativitet, upprotning och återkomst, inre vägledning, varför Annecy, berättelsen om Frankrike, utbrändhet, vision om ett hus på landet, skriva, kaosvågen, kaotisk resa, vet inte vart vi är på väg, den kreativa och terapeutiska processen, släpp ut skiten, en svensk walkabout, nutid-framtid, vänster dumbom, var har du varit, hemma i Paradis.
  • 5 (65:30) historien fortsätter om vägen till Paradis, böcker, meditation nutid-framtid, ditt Högre Jag vägleder dig.
  • 6 (68:42) Släpp huvudet, i flödet, om relationer, att komma till sin rätt, mjukhet, min moster träffade en man på kyrkogården, starka möten, grannen som kom av sig, utforska, skriva brev, var dig själv, var möts vi, behov, varje vän har ett syfte, skattjakt, man får njuta om man är svensk, sex, känslor, kroppsmedvetande, misshandel verbal och fysisk, vi behöver alla delar i sex – kramar, beröring, njutning, lekfullhet och prata, mitt inre barn och Farmor, läkeprocessen av grundsår, beröringsbrist, positiva upplevelser lyfter fram gamla smärtor, livs levande exempel, våga kliva in i livet, essens mörk choklad med chili, var träffar man nya vänner, ge och ta.
  • 7 (65:35) Äldre långsammare, mera tid, närvaro, njutningsprocessen, omfamning, smeka, kela, berätta, släppa ut, självtillfredsställelse, ur balans – pornografi, prostitution, avsexualiserade kvinnor, känslor och beröring, utsatta, gränser, överkörd som barn bäddar för övergrepp, fotbolls VM, trafficking, Lilja 4-Ever, stereotyp kvinnor söker beröring och män sex, urkultur mer i balans, makt och krigföring, naturlig ledare högsta bästa, kyrkans och maktens indoktrinering, bli fri, inre barnet är 5 år och lekfull, njut och utforska, gör det nu, Farmors passion, njutningsprocessen tillgodoser alla behov.

Eva Dillner har skrivit tre böcker på engelska. Första boken handlade om livsterapi och hennes erfarenheter att hitta tillbaka till livet efter utbrändhet. Andra boken är hennes egen terapeutiska berättelse. Bok nummer tre kom ut i juni 2005 och handlar om att utforska möjligheterna i relationer och organisationer. Hösten 2005 var hon ute på turné i Europa för att marknadsföra sina böcker. En fjärde bok är nu inspelad – och det blev denna ljudbok på svenska!