Nu flyter det på…

Det blir ju en del fix efter huset är klart. Nu är det mesta från eftermarknadslistan åtgärdat. Det känns jätteskönt. Att LB-Hus anställt en eftermarknadsansvarig som organiserar och styr upp så alla små och stora problem tas om hand gör skillnad. Nu är jag en mycket glad byggherre. Lite bilder från när snickare och elektriker var här.

Hyllor och stänger i klädkammaren sitter nu som de ska 😊

Den ojämna skarven i bänkskivan är ett minne blott 😊

Lite fika mellan alla punkter på listan. Så skönt att slippa golvdrag, en njutning 😊 att öppna sovrumsfönstret utan att det skaver och låter, lysknapp på rätt sida av dörren, att veta hur golvvärmen är dragen, gardiner som inte sviktar på för långa gardinstänger och att kunna koppla upp värmepumpen på Nibe uplink (nätverkssladden fanns där men ej inkopplad).

Återstår att byta skadat golv i kök, ersätta styrcentralen golvvärme som lagt av, skifta slingor 3 & 4, få svar från Nibe vilka frekvenser att spärra så köksskåpet inte vibrerar, distanser under friggeboden så den står plant, hylla ovan fläkt och slutmåla friggeboden.

Lite ändrade inställningar i värmesystemet ger resultat. Innegivaren styrs tydligen av både värmepumpen och klimatsystem. En höjning av klimatinställning från 20 till 22 var nyckeln. Nu hoppas jag på balans mellan rummen.

Följ via epost - alla inlägg

Similar Posts