|

Ljudbok på gång

Efter publiceringen av e-boksversionen kommer nu turen till att skapa en ljudboksversion av Bortom förnekelsens dimmor. Eftersom det är så många sidnoter med referenser måste jag skriva om texten så den flyter och inte halkar iväg på alltför många sidospår. En fråga till er som redan läst boken, finns det något jag ska lägga till, fördjupa eller förtydliga? Något som saknas eller känns oklart? Det går ju att skriva hur mycket som helst, men min tanke med just denna bok är att kunna sätta den i händerna på folk som varken har tid eller lust att tröska trave efter trave med faktaböcker, men som ändå behöver kunskapen.

Röster om boken Bortom förnekelsens dimmor fortsätter att komma in. Från min gamla hemstad skriver Eksjö-Tidningen :
Debattinlägg. Konstnären, civilingenjör Eva Dillner, nu permanent bosatt på Öland har nyligen på det egna förlaget “Divine Design” publicerat sin åttonde bok, “Bortom förnekelsens dimmor“. Det är ett läsvärt debattinlägg om aktuella samhällsproblem (75 sidor) som tar sin utgångspunkt i frågan – Vad måste till för att få ordning på torpet? (läs Sverige).”

En första recension hittar vi även på Bokus:
“Kanonbra! Budskapet är så enkelt och klockrent. Varenda svensk borde läsa. Det är en fördel, tror jag, att boken inte är så “tjock” och att språket är “enkelt” (vilket inte är så enkelt som man tror – det är en bedrift). Det gör den lättläst och lätt att sätta tänderna i. Det här borde bli en kioskvältare! Författaren ser det Hans Rosling såg, att migration och flykt ska lösas i närheten av där problemen finns. Där kan vi alla hjälpa tills problemen i de länder man “flyr” från är lösta. Problemen i MENA-länderna ska inte flyttas till Europa då blir flyktingsituationen i världen ännu värre.”

Det publiceras enormt många böcker i vårt lilla land, och jag försöker vara kreativ med att nå ut till presumtiva läsare. Förutom recensionsexemplar till media har jag denna gång även skickat till bloggare och debattörer jag är vän med på sociala medier, med en förhoppning att de läser och delar med sig av sina reflektioner om boken.

Boken går att beställa med anpassat försättsblad. Till de politiska partierna skickade jag  “En bok att sätta i händerna på alla politiker, förtroendevalda och politiskt engagerade.” och till studieförbunden “En bok som lämpar sig för kulturgrupper, bokklubbar & studiecirklar.”

Det gäller att så små frön… man vet aldrig vart det leder.

 

Följ via epost - alla inlägg

Similar Posts