Med influenser från hela världen

Welcome to our art show in Gothenburg Sweden, details below in Swedish:

Picture

Konstnärligt visar SWEA Art Göteborg influenser från hela världen i en spännande mix med både djup och bredd i erfarenheter och tekniker.

Med utställningen Hemma gör 14 av konstnärerna i SWEA Art Göteborg sin första gemensamma utställning. När man läser de olika konstnärspresentationerna blir det påtagligt hur de flesta av oss hittat hem i oss själva genom alla flyttar. Hemma handlar om där vi är just nu eller där familjen finns. Över en halv miljon svenskar bor utomlands men rörligheten är stor. Numera är hemvändande svenskar största invandrargruppen.

Varmt välkomna på vår utställning 22 februari – 2 mars 2014

Utställningskatalog (pdf)

Vernissage
lördag 22 februari 2014 kl 12 – 16

Pressvisning/Förhandsvisning
fredag kväll 21 februari 2014 kl 18 – 20
Du som prenumererar på mitt nyhetsbrev är välkommen på förhandsvisningen.

Program SWEA Göteborg
Söndagen den 23 februari 2014 kl 16.30 bjuder vi in hela SWEA Göteborg på visning och mingel.

Galleri En Trappa Ner
Mobil: 0733-402 699
E-post: info@gallerientrappaner.se
Hemsida: www.gallerientrappaner.se

Öppettider
Mån-Fre  12.00-18.00
Lör-Sön  12.00-16.00

Erik Dahlbergsgatan 28
411 26 Göteborg
SWEDEN

SWEA Art Göteborg är en aktiv grupp på 20 konstnärer med ett gemensamt intresse för konst och kreativitet. MÅLET är att vara ett nätverk och en gemenskap inom SWEA som berikar vars och ens konstnärliga skapande och vice versa. MEDLEN är regelbundna möten, gemensamma utställningar, workshops, målardagar och konstresor. FRUKTERNA är vänskap, utveckling, samarbete och glädje.

SWEA Art är ett nätverk för alla skapande kvinnor inom SWEA, från amatörer till professionellt verksamma konstnärer. Vi vill vara en inspirationskälla att börja skapa och främja utbyte mellan konstnärer. Vi arbetar tillsammans, inspirerar varandra, arrangerar workshops och utställningar, utbyter erfarenheter och idéer, besöker utställningar och träffar konstnärer. SWEA Arts ambition är, utöver utbyte mellan skapande Sweor, att i sin verksamhet – särskilt i gemensamma aktiviteter – förmedla kunskap om SWEA International och dess syften/profil. www.art.swea.org

SWEA, Swedish Women’s Educational Association, är en global ideell förening och ett nätverk för svenskor och svensktalande kvinnor som är eller har varit bosatta utomlands. SWEA är den största ideella Sverigefrämjande organisationen utanför Sverige och vårt syfte är att främja det svenska språket samt sprida svensk kultur och tradition. www.swea.org

Eftersom jag har bott större delen av mitt liv utanför Sveriges gränser, 30 år i USA och
2 år i Frankrike, är SWEA en organisation som ligger mig varmt om hjärtat. Jag är numera webbansvarig för SWEA Art International och ser fram emot att ställa ut med Sweor från hela världen i Bryssel i maj. Men härnäst är ni alla välkomna till vår utställning i Göteborg.

Följ via epost - alla inlägg

Similar Posts

2 Comments

  1. Fint! Lycka till och hoppas det blir mer! Skulle garna vara med pa vernissaget men jag bor ju utomlands fortfarande…..!

  2. Fint! Lycka till och hoppas det blir mer! Skulle garna vara med pa vernissaget men jag bor ju utomlands fortfarande…..!

Comments are closed.