|

Öppet i september

Skördefesten är inställd, alla de stora evenemangen är avbokade, men många av de små aktörerna har öppet sista helgen i september. Så även Galleriet i Garaget.

ÖPPET 24 – 27 september 2020
torsdag 11 – 17
fredag 11 – 17
lördag 11 – 17
söndag 11 – 15

Jag praktiserar meröppet, dvs strosa runt på egen hand, gå på en upptäcktsfärd i konst, bläddra bland böcker och kort, skriv en trudelutt i gästboken. Köp av kort och böcker är självbetjäning via swish, har du frågor eller vill köpa konst är jag alldeles nära och nås på 0733-864 364. Galleriet i Garaget ligger mitt emot Medborgarhuset i Grönhögen, Nybovägen 15, 38663 Degerhamn. Det är sista samhället innan Ölands södra udde och fyren Långe Jan. Ölandsbladet profilerar ett axplock av vad besökaren kan finna med specialtidning 22 september. Reportage om galleriet ligger redan på nätet.

På Himmelsberga museum visas samlingsutställningen Konstlandskapet Öland kommande helg och naturligtvis öppet 24 – 27 september. Där visar jag Ölandshimmel och Vintergatan, vilket ger plats för ett mer höstlikt verk i galleriet. Välkomna!

Som många av er vet, har jag ett stort intresse för samhällsfrågor och politik. Efter många år av stiltje är det dags för utveckling av den sydligaste delen av Öland. I Grönhögen är det flera detaljplaner på gång, hamnen ska muddras och pir byggas om. Jag har en ny kategori på bloggen där jag skriver lite mer utförande om vad som planeras, vad som står i vägen, hur jag och andra tänker. Fliken Sydöland hittar ni här. Jag landade i Grönhögen i ett bra skede. Det här är kul. Jag insåg i somras att galleriet även fyller funktionen att komma och prata om utvecklingsmöjligheterna härnere.

En del av er får mina uppdateringar via MailChimp, en lista som jag på sikt kommer att avveckla. Med bloggen ingår funktionen ‘följ via epost’ som ligger i höger kolumn om du skrollar ner på https://evadillnerblog.wordpress.com Anmäl dig där om du vill fortsätta få mina nyheter.

Följ via epost - alla inlägg

Similar Posts

4 Comments

Comments are closed.