|

Bok nr 8 Bortom förnekelsens dimmor

SVENSKA (ENGLISH follows)

Det kan ta lång tid att förbereda en bok, att samla tankar och funderingar innan de är redo att tankas ner i bokformat. När skrivandet väl kommer igång är en stor del av arbetet redan gjort, men långt ifrån klart. Äntligen har åttonde boken nått stadiet “redo att visas” för första läsarna. Jag har redan flera språkpoliser som granskar texten. Nu söker jag någon eller några som vill hjälpa till att läsa texten:

  • flyter den?
  • förstår jag vad hon menar?
  • har hon inte redan sagt samma sak tidigare i texten?
  • är texten komplett?

Bokens titel Bortom förnekelsens dimmor syftar förstås till hur samhällsdebatten är allt annat än sund. För mina vänner på Facebook som följt mina inlägg och delningar de senaste åren blir detta en essens av allt jag läst och funderat över.

Jag har ju plöjt igenom mängder med böcker, bloggar, debatter och inlägg. De flesta har varken intresse eller tid att göra det. I boken har jag försökt fånga det väsentliga, varvat med mina egna funderingar och slutsatser. Texten är kort, endast 72 sidor, i lättläst 11pt Georgia. Vill du hjälpa till och läsa utkastet till boken? Maila mig på eva@evadillner.com så skickar jag pdf.

ENGLISH

I have a number of books in the feed, but unfortunately I can only do one at a time. My 8th book is in Swedish, but there are several in English yet to come. Patience, please.

 

Följ via epost - alla inlägg

Similar Posts