Nyheter på svenska

Jag har delat upp mitt nyhetsflöde via MailChimp efter språk, till att börja med kommer alla att få både News in English och Nyheter på svenska. Observera att innehållet inte kommer att vara detsamma för båda språk. För nyhetshändelser i Sverige kommer innehållet att läggas ut enbart på svenska, internationella evenemang kommer sannolikt på engelska. Använd helt enkelt unsubscribe/avprenumerera längst ned i e-postmeddelandena för det språk du inte längre vill få i din inkorg. Du kan också följa alla mina blogginlägg genom att prenumerera på uppdateringar via e-post på https://evadillnerblog.wordpress.com

Mitt bygglov för Öland är äntligen klart, inom ett år flyttar jag in i mitt nya hem. Spännande! Brevlådan är redan på plats för Nybovägen 15, 38663 Degerhamn. Jag älskar att bo här, det finns oändligt med promenader och vandringsleder med naturen i evig förvandling. Här kommer några bilder:

Följ via epost - alla inlägg

Similar Posts

4 Comments

  1. UNDERBARA BILDER EVA, JA ÖLAND ÄR FANTASTISKT.
    ÖNSKAR DIG HÄRLIGA HELGER FRAMÖVER.

  2. UNDERBARA BILDER EVA, JA ÖLAND ÄR FANTASTISKT.
    ÖNSKAR DIG HÄRLIGA HELGER FRAMÖVER.

  3. Hello Eva! Idag har vi målat i Virserum sista gången detta år. Tänt ljus, målat, pratat, planerat nästa termin och du är ju med på ett hörn då och då fortfarande… Roligt att planerna med ditt hus går framåt. Jag har hämtat 7 av dina böcker (Konstriket) från Konsthallen i Virserum. De hade sålt några. Hoppas det går bra med dina nya bok “Bortom förnekelsens dimmor”. Jag tycker den är OTROLIGT bra. Fram för allt alternativa lösningar istället för dagens folkomflyttningar som kan vara mycket destruktiva för både migranterna OCH mottagarländerna. Bra jobbat Eva! Dessutom, vilka fina bilder du tagit från Öland!!!!

  4. Hello Eva! Idag har vi målat i Virserum sista gången detta år. Tänt ljus, målat, pratat, planerat nästa termin och du är ju med på ett hörn då och då fortfarande… Roligt att planerna med ditt hus går framåt. Jag har hämtat 7 av dina böcker (Konstriket) från Konsthallen i Virserum. De hade sålt några. Hoppas det går bra med dina nya bok “Bortom förnekelsens dimmor”. Jag tycker den är OTROLIGT bra. Fram för allt alternativa lösningar istället för dagens folkomflyttningar som kan vara mycket destruktiva för både migranterna OCH mottagarländerna. Bra jobbat Eva! Dessutom, vilka fina bilder du tagit från Öland!!!!

Comments are closed.