C339 97x135cm ©2014 Eva Dillner. Akryl på duk. 15000 kr inkl moms

Öland Spirar & Världsarvshelg

För tionde gången anordnar Ölands Skördefest helgen Öland Spirar; ett evenemang som öppnar dörrarna till Öland i maj. Våra besökare erbjuds aktiviteter runt om på ön som är förknippade med trädgård och uteliv. Temat för helgen är trädgård, naturupplevelser och lantliv. Över hela Öland erbjuds du som besökare aktiviteter i denna anda. Shoppa, ät gott och upptäck sevärdheter på vår fagra ö. Konst, musik och litteratur är kulturella inslag som kryddar din vistelse.

Öland Spirar 13-15 maj 2022

Den 13-15 maj går flera arrangörer samman och genomför en helg med extra många världsarvsaktiviteter! Passa på att upplev, smaka på och njut av världsarvet Södra Ölands odlingslandskap! Under världsarvshelgen sätter flera restauranger och caféer fokus på maten från Södra Ölands odlingslandskap med speciella världsarvsmenyer. Världsarvshelgens program innehåller flera guidningar, både till fots och cykel. Här kan du få följa med på korta och långa turer med fokus på orkidéer, fåglar, mat, nattfjärilar, Sandby borg och mycket annat. Eketorps borg står för ett av de lite mer udda inslagen i världsarvshelgens program, med en forntida offerceremoni för goda skördar i världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Invid den gamla borgen ligger en offermosse som nu åter tas i bruk, här offrade människorna redan under järnåldern. Öppen hembygdsgård, alvarbad, brickbandsberättelser, yoga, öppna kyrkor är bara några av alla punkterna i programmet, och så öppnar Hulterstad kyrka upp sitt kyrktorn under några timmar och erbjuder besökarna en fantastisk utsikt över Södra Ölands odlingslandskap!

VÄRLDSARVSHELG UNDER ÖLAND SPIRAR 13-15 MAJ

Jag har öppet i Galleriet i Garaget, med utökade öppettider tor-lör 11-17, sön 11-15, annars är det öppet dagligen 12-16. Utställningen kan du se en förtitt av här

Årets första utställning i Galleriet i Garaget, Grönhögen

Som det ser ut nu kommer jag ha tre olika utställningar i år. Den som visas nu – en spegling av nuet, nästa kommer i juni ‘Uppvaknandet’ och till Skördefesten en samling geometriska målningar, bland annat de som nu visas på Drottning Ödas i Össby.

Konst av Eva Dillner på Drottning Ödas i Össby
Konst av Eva Dillner på Drottning Ödas i Össby

Eva Dillners abstrakta måleri är som en resa i Kosmos och Moder Jord.
Från det lilla formatet 30×30 till det stora 130×130. Yrkesverksam konstnär & författare som specialiserat sig på kreativa & terapeutiska processer för inspiration & transformation.

I galleriet hittar du även mina böcker till försäljning

Galleriet i Garaget hittar du på Nybovägen 15 i Grönhögen. Välkomna!

Följ via epost - alla inlägg

Similar Posts