|

Julpaket 95 kr per bok

FrontCoverJulen nalkas🎄 Jo jag vet, det känns lite väl tidigt att tänka på alla bestyr. Men för att kunna erbjuda specialpaket för min senaste bok Bortom förnekelsens dimmor behöver jag beställa i november för att vara säker på att böckerna kommer fram till dig i tid. Genom att beställa ett antal böcker direkt från tryckeriet i ett paket till samma adress går det att göra ett mycket förmånligt prispaket.

Specialerbjudande inför julen 2018. Beställ minst fem böcker till samma adress inom Sverige och betala endast 95 kronor per bok, inklusive moms och frakt. Betalning via Bankgiro, Swish eller Paypal. Ge bort till nära och kära, kollegor och vänner. En enkel liten bok fylld av fakta, som ger en överblick av dagens aktuella utmaningar och dess lösningar. För alla som inte har tid och ork att läsa travar med faktaböcker men ändå vill förstå vår samtid.

5 böcker 475 kr, 7 böcker 665 kr, 10 böcker 950 kr och så vidare

Maila din beställning till eva@evadillner.com och ange namn, adress och tel nr samt antalet böcker.

Om du ej hunnit läsa boken själv kan du lätt bläddra i eboken som finns att låna via bibliotekens hemsidor. På min hemsida samlar jag bland annat röster om boken. Varför inte starta en studiecirkel eller diskussionsgrupp med boken som grund till vidare samtal om sakfrågorna.

Detta är ett engångserbjudande. Passa på och beställ en trave böcker nu.

Följ via epost - alla inlägg

Similar Posts