Affisch A4 Konstlandskapet
|

Konstlandskapet Öland

En av Sveriges största konstrundor

Sex etablerade konstrundor, fristående gallerier och konstnärer samt formgivare går ihop och öppnar upp sina hem och ateljéer. En satsning som lockar konstintresserade från hela landet och bjuder in till en konstupplevelse i svensk toppklass.

Konstlandskapet Öland. Den 9-12 maj 2024 öppnar över 100 konstnärer sina ateljéer och bjuder in dig att utforska deras verk. Det är en unik möjlighet att möta konstnärerna och ta del av deras kreativa process.

Här hittar du etablerade konstnärer, nya talanger och samlingsutställningar med kvalitet och bredd. Kanske hittar du den perfekta vasen till köksbordet, målningen som gör vardagsrummet komplett eller skulpturen som välkomnar dig när du kliver in i hallen.

Välkommen du som är inbiten konstentusiast, uppskattar vackra ting eller bara vill njuta av en inspirerande utflykt i öländsk vårskud!

Länk till information om Konstlandskapet på oland.se: https://www.oland.se/konstlandskapet
Länk till den digitala broschyren: https://www.oland.se/media/997
Länk till information om den gemensamma invigningen med Öland Spirar: https://olandspirar.nu/olandsby/invigning-av-oland-spirar-och-konstlandskapet-oland/

Den gemensamma broschyren med karta hittar du hos alla utställare samt lokala butiker och turistattraktioner.

Galleriet i Garaget hittar du i Grönhögen på Nybovägen 15. Alla har samma öppettider under Kristi Himmelsfärdshelgen. Tor, fre, lör kl 11-17 och sön kl 11-15. Varmt välkomna!

Länk till Eva Dillners Konstnärspresentation & CV https://www.evadillner.com/konstnar/

På min Youtubekanal kan du se några tidigare utställningar i galleriet https://www.youtube.com/@EvaDillner

Följ via epost - alla inlägg

Similar Posts

Leave a Reply