Jodå, en alldeles speciell känsla att kryssa sig själv

Valdagen närmar sig

Dela

Det är bekvämt att förtidsrösta i lugn och ro. Valsedlarna låg prydligt i ordning i rätt fack. Och ja, det var en alldeles speciell känsla att kryssa sig själv på valsedlarna. Nu är buntarna med valsedlar förberedda för leverans på valdagen i kommunen. Vi är uppe i ottan för att hänga på låset kl 7:30 för att hinna leverera valsedlarna till alla vallokaler så tidigt som möjligt. Vallokalerna har öppet kl 8-20 den 11 september.

Tusen tack Thoralf Alfsson för rekommendationen till kommunvalet.
Bor ni Mörbylånga så tycker jag att ni skall rösta på Eva Dillner (AfS) i kommunvalet. En kvinna som har de rätta åsikterna och är minst sagt välutbildad och med stor livserfarenhet. Då blir ni inte besvikna. Hon behöver bara drygt 200 röster för att ta en plats i kommunfullmäktige.
Bor du i Kalmar kommun är Thoralf och Framtid Kalmar det sjävklara valet att rösta på. Om du har minsta intresse för politik bör du läsa Thoralfs bok Mina politiska fighter. Finns få politiker som så konsekvent drivit medborgarnas intressen.

Om valsedlar saknas eller är i oordning, fota och notera tid och plats, meddela ansvariga i vallokalen, valsamordnaren i kommunen och partiet det berör. Kommunerna tar valansvaret på största alvar och värnar om demokratin. På valmyndighetens hemsida hittar du alla vallokaler och kontaktuppgifter till respektive kommuns valansvarig.

Oavsett vad du har för politiska åsikter, gå och rösta för den politik du vill se. Om alla röstade på vad de mest tror på skulle den politiska kartan ritas om.

9,8 procent kan tänka sig att rösta på Alternativ för Sverige
9,8 procent kan tänka sig att rösta på Alternativ för Sverige

Vi fortsätter att skriva debattartiklar även om en del tidningar beter sig oförskämt. Debattartikeln som Bullletin bad om och godkände, bara för att några timmar senare neka all publicering från AfS, är välskriven och tar upp Sveriges absolut viktigaste fråga. Vår partiledare Gustav Kasselstrand är fenomenalt duktig på att skriva:
SD överger invandringsfrågan för att bli stödparti åt M
Fullständigt ovärdigt beteende från Bulletin.

På lokalnivå fortsätter vi att få genomslag för våra texter. Veckorna före valet vill alla komma till tals, det vore roligt om politikerna vore lika aktiva hela mandatperioden. Vi hoppas att någon av lokaltidningarna i Kalmar, Blekinge, Kronoberg och Östergötlands län väljer att ta in vår senaste text om energipolitiken:
Lämna inte svenska folket med springnotan

close

Följ via epost - alla inlägg

Similar Posts

2 Comments

 1. Hej Eva,
  Mycket bra debattinlägg av dig i SvD idag.
  Det gäller även annat som du skrivit, fann jag när jag googlade på ditt namn i morse. Betydelsefullt stöd för södra Öland (där jag sedan barnsben tillbringat somrarna i Vickleby , och numera Mörbylånga ).

  Bästa hälsningar
  Jörgen Schumacher

  1. Tack! Om du är på Facebook gå gärna med i grupperna
   Motvind Sverige – Öppen debatt om Svensk Vindkraft-
   och Föreningen Svenskt Landskapsskydd
   samt den lokala Vi motsätter oss vindkraftspark utanför Degerhamn på södra Öland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *