Insändare: Utbilda värnpliktiga på Öland

Dela

Ännu en insändare publicerad i Ölandsbladet. Denna gång tillsammans med Mikael Jansson, vice partiledare i Alternativ för Sverige (AfS). 

“Utbilda värnpliktiga på Öland”

Utbilda värnpliktiga på Öland. Ölandsbladet 30/06/2022

Försvarsfrågor har alltid figurerat inom min närmaste krets. Pappa var chefsaerodynamiker på SAAB för Viggen och Draken. Min bror gjorde militärtjänst i både Sverige (LV3 i Norrtälje) och USA (marinkåren, han gick ut kursetta från Camp Pendleton boot camp). Städerna jag bott i har präglats av militär historia: Linköping, Seattle, Eksjö och nu Öland.

Alternativ för Sverige har ett starkt lag inom försvarsfrågor. Mikael Jansson satt tidigare i försvarsutskottet i riksdagen och har lång erfarenhet av försvars- och säkerhetspolitik. Vår partiledare Gustav Kasselstrand är med i Hemvärnet och gjorde värnplikten på Livgardet. Jeff Ahl är utbildad specialistofficer. Senaste tillskottet Roger Richtoff, var tills svängningen om NATO försvarspolitisk talesperson för SD. AfS säger nej till NATO.

Vill du veta mer om vår försvarspolitik äger nästa torgmöte rum i Karlskrona, då medverkar Roger Richtoff och det blir även en föresläsning om försvarsfrågor och NATO.

close

Följ via epost - alla inlägg

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.