AfS sätter fokus på kommunpolitiken

Dela

För första gången kommer Alternativ för Sverige att hålla en allmän sammankomst på Öland.

”Samtal med svenskarna” i Färjestaden 9 juli
Mötet äger rum i Färjestaden, Mörbylånga kommun.

Datum: Lördag 9 juli
Tid: 12:00 – 13:30.
Plats: Östra Hamnplan

Konceptet “Samtal med svenskarna” lanserades av partiet inför årets valrörelse och innebär att partiledaren Gustav Kasselstrand tillsammans med partiets kandidat i den aktuella kommunen ställer upp med fikabord för att träffa allmänheten. Tanken är att lyssna på de åsikter som kommuninvånarna har och att de ska kunna ställa frågor direkt till Alternativ för Sverige om vårt parti och vår politik. Gustav Kasselstrand och partiets kandidat i kommunvalet i Mörbylånga, Eva Dillner, kommer att finnas på plats.

Samtal med svenskarna i Färjestaden 9 juli

Kommunpolitiken kommer ofta i skymundan när det är valtider. Det vill vi ändra på. När valturnén kommer till Öland sätter vi fokus på landsbygdspolitiken.

Insändaren som nog mer än något annat definierar vägskälet för kommunen:

Vi har bara ett Öland. Ölandsbladet 25/2/2021

Alternativ för Sverige är nog det enda partiet som presenterat kommunkandidaterna vid en live presskonferens. Samtalet leddes av partiledare Gustav Kasselstrand. Under sändningen medverkade flera av partiets toppkandidater i olika kommuner (bl a Eva Dillner) för att berätta mer om sitt engagemang i partiet och om sin kandidatur. Eva Dillner står även på riksdagslistan.

Följ våra livesändningar på YouTube eller se dem i efterhand.

close

Följ via epost - alla inlägg

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.