Latest news and blog updates - Nyhetsbrev och blogginlägg


EVA DILLNER Blogs

Julpaket 95 kr per bok (Fri, 02 Nov 2018)
Specialerbjudande inför julen 2018. Beställ minst fem böcker till samma adress inom Sverige och betala endast 95 kronor per bok, inklusive moms och frakt.
>> Read More

Läsare hör av sig (Wed, 24 Oct 2018)
Tidskriften Oberoende Förnuft har recenserat Bortom förnekelsens dimmor: EN BOK I FÖRNUFTETS ANDA ALLA BORDE LÄSA. Boken är en handbok i hur vettig politik borde bedrivas och hur skadlig politik skadat vårt land. Den är dessutom skrivet på ett lättbegripligt sätt och kan således omprogrammera politiskt korrekta individer till att bli normalt kritiskt tänkande individer … Fortsätt läsa Läsare hör av sig
>> Read More

Ljudbok på gång (Tue, 16 Oct 2018)
Efter publiceringen av e-boksversionen kommer nu turen till att skapa en ljudbok. Eftersom det är så många sidnoter med referenser måste jag skriva om texten så den flyter och inte halkar iväg på alltför många sidospår. En fråga till er som redan läst boken, finns det något jag ska lägga till, fördjupa eller förtydliga?
>> Read More

E-bok publicerad (Wed, 19 Sep 2018)
Nu finns e-boksversionen av Bortom förnekelsens dimmor på både Bokus och Adlibris samt i Kindleversion på Amazon (jag passade på att även lägga ut Våga Leva på Kindle). Den tryckta boken hittar du på samma ställen. På Apple iBooks dyker den snart upp, där ligger även alla mina tidigare e-böcker. Läsare är entusiastiska – boken är … Fortsätt läsa E-bok publicerad
>> Read More

Köp boken ‘Bortom förnekelsens dimmor’ (Sat, 18 Aug 2018)
Boken Bortom förnekelsens dimmor är klar! Åttonde boken är min kortaste hittills, en essens av allt jag läst och funderat över de senaste åren. Bortom förnekelsens dimmor syftar förstås till hur samhällsdebatten är allt annat än sund.
>> Read More