Böcker

Jag skriver på både svenska och engelska. Här är mina svenska böcker.

Bortom förnekelsens dimmor

 

Åttonde boken är min kortaste hittills, en essens av allt jag läst och funderat över de senaste åren. Bortom förnekelsens dimmor syftar förstås till hur samhällsdebatten är allt annat än sund.

 

Läs mer>>

KONSTRIKET

 

I boken Konstriket kartlägger jag förutsättningarna för konstnärer, arrangörer och politiker att sätta konsten på kartan. En bok fylld av fakta och tips för konstnärer. En inblick bakom kulisserna för den konstälskande publiken. Funderingar och vägledning för konstföreningar, utställare och uppdragsgivare. Ett helhetsperspektiv för kulturpolitiker. Allt sprinklat via en personlig berättelse från en konstnär som vandrat från aningslös glad amatör till internationellt yrkesverksam konstnär. Det började med att jag ville veta hur konstvärlden fungerar…

 

Läs mer >>

VÅGA LEVA

 

Många läsare som hittat boken har hört av sig med entusiasm. De uppskattar att den är så personlig, så mänsklig och naturlig. De har känt sig inspirerade att äntligen ta det där steget ut i det okända… att våga satsa på den där drömmen som legat och viskat i deras hjärtan. Boken har väckt funderingar och tankar, bekräftat vad de innerst inne redanvisste, eller skakat om i sättet att se på livet. Läsarna upplever att det är som jag sitter i soffan bredvid dem och vi samtalar över muggar med te, medan snöflingorna sakta dalar utanför i vintermörkret… Övningar och meditationer är samlade i slutet av boken, hela fyra timma i ljudboksversionen. En bok lämpad för studiecirklar och kurser.

 

Läs mer >>

Livs Levande Eva

 

När det var dags att göra ljudböcker, blev den första på svenska. Inspelad i nuet, i flödet, som om du vore med på ett enda långt Eva Party, får du följa med i funderingar, meditationer och berättelser ur Evas liv.

 

Läs mer >>